Uz cirkus i gastro zanimacije (04.02.2019.)
November 5, 2019
Edukativna radionica AŠKS-a [12.12.2018.]
November 5, 2019

Proslava Nove 2019. godine i humanitarna akcija “Novogodišnji paketići” [28.12.2018.]

U četvrtak, 27. decembra 2019. godine, Kulinarska federacija Srbije proslavila je Novu 2019. godinu u restoranu Dvor u Subotici i istovremeno organizovala humanitarnu akciju "Novogodišnji paketići" za decu iz ustanove Kolevka.

Članovi Kulinarske federacije Srbije ovim putem se zahvaljuju restoranu Dvor iz Subotice i restoranu Mozzarella Osteria iz Beograda, koji su doprineli organizaciji proslave i humanitarne akcije. Veliko hvala i sponzorima koji su takođe učestvovali u organizaciji: Zlatiborac iz Beograda, kao i Master Food iz Bačke Topole.

U akciji "Novogodišnji paketići" učestvovali su članovi Kulinarske federacije Srbije, osnivači Asocijacije šefova kuvara Srbije i Kulinarska asocijacija Srbije, studenti 2. godine gastronomije i hotelijerstva sa Prirodno – matematičkog fakultet i počasni gost Ljubica Komlenić.

Kulinarska federacija Srbije zahvaljuje svim članovima koji su podržali akciju "Novogodišnji paketići“ a to su: Dejan Stanković, Miloš Jovanović, dr Dragan Tešanović redovni profesor, Goran Radivojević M.Sc, Maja Banjac M.Sc, Jovan Vukelić, dr Bojana Kalenjuk docent, Tugomir Kostić, Đorđe Kostić, Milan Knežević, Dragiša Stefanović, Marko Panajotović, Uglješa Stepanović, Daniel Mikšić, Goran Vukadinović, Sanja Starčević, Jovan Nikolić, Danijela Pantić Vlahović, Jovica Plazinić, Branko Jovanović, Tanja Nikolić, Stefan Ristović, Viktor Taradaj i dr Nikola Vuksanović.