Gastronomski vodič „Gault&Millau“ – Zdravko Gavrilović, najbolji poslastičar u 2024.
May 12, 2024

Međunarodno takmičenje – kulinarski izazov Gold Shah u Baku, Azerbejdžan

U saradnji sa Svetskom asocijacijom društava kuvara (Worldchefs – Gold Shah – Inter Food Expo 2024 – WORLDCHEFS) i Azerbejdžanskom asocijacijom kulinarskih specijalista (ACSA – Home | Chefs.az) uz podršku Državne agencije za turizam iz Azerbejdžana, održaće se međunarodno takmičenje – kulinarski izazov Gold Shah u Baku (15.05. do 17.05.2024.), a sve u sklopu velikog sajma turizma i gastronomije (https://interfood.az/en/main).

Ovo takmičenje okuplja veli broj takmičara iz preko 30 zemalja sveta, a deo ovog velikog događaja bićemo i mi.

Takmičarski tim Srbije će predstavljati:

  • Mladen Pršić, nastavnik veština na Visokoj hotelijerskoj školi u Beogradu,
  • Branislav Kockarević, šef kuhinje restorana Madam u Novom Sadu i
  • Milan Luković, šef poslastičarnice kongresnog „Sava centra”.

Uz njih, deo sudijskog tima naše zemlje biće Đorđe Kostić, Dejan Stanković, dr Nikola Vuksanović i Goran Radivojević.

Ceo poduhvat nije moguć bez sponzora i prijatelja koji veruju u nas, i zato veliku zahvalnost dugujemo našim sponzorima: