Grand Gourmet 2018 – Međunarodno takmičenje konobara, barmena, barista i restorana [12.11.2018.]
December 7, 2019
“KULINARSKA FEDERACIJA SRBIJE” OBELEŽILA JE KRSNU SLAVU [25.9.2018.]
December 7, 2019

99 sarmi ocenili su članovi Kulinarske federacije Srbija [05.11.2018.]

Na 6. Sarmijadi u Bačkoj Topoli koja se održala 3. novembra 2018. godine, učestvovali su članovi Kulinarske federacije Srbije. Učestvovalo je 108 ekipa u tri kategorije: Klasična sarama, Specijalna sarma i Posna (Vegetarijanska) sarma.
Pored članova Kulinarske federacije Srbije, u žiriju su bili članovi Odreda vitezova otvorenog plamena Vojvodine.
Predstavnici Kulinarske federacije Srbije bili su:
- Maja Banjac, asistent na PMF (katedra za gastronomiju) i predsednik UO KAS,
- Goran Radivojević, nastavnik veština na PMF (katedra za gastronomiju) i predsednik UO AŠKS,
- Milan Knežević, nastavnik kuvarstva u S.Š. Svetozar Miletić i član AŠKS,
- Nikola Vuksanović, profesor stukovnih studija i generalni sekretar Kulinarske federacije Srbije.
 
Svi zajedno uspešno su doprineli organizaciji 6. Sarmijade i istovremeno predstavili ciljeve Kulinarske federacije Srbije