DA LI ZNATE KO JE ČINIO NACIONALNI JUNIORSKI TIM NA KULINARSKOJ OLIMPIJADI IKA 2020?
June 2, 2020

MODERNA KUHINJA – PRIMENA PACO JETA I HOTMIX PRO U SAVEMENOJ KUHINJI

U saradnji sa kompanijom “Janka doo” – Moderna kuhinja i Kulinarske federacije Srbije, na Departmanu za geografiju, turizam i hotelijerstvo, Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu, održana je edukativna radionica koju su vodili poznati šef kuhinje restorana ZAK iz Novog Sada, Branislav Zakić i Vlada Janka vlasnik kompanije Janka doo.

Cilj radionice je bio upoznavanje savremene opreme kroz pripremu različitih segmenata jela (musevi, sorbei, kremovi, potazi i slico) u aparatima Paco jet i Hotmix pro koje u svom programu, pored ostale savremene kulinarske opreme, kompanija Janka doo nudi.

Ovakve radionice imaju veliki značaj u razvoju mladih ali i iskusnijih kuvara, pogotovo kada to znanje dolazi od vrhunskih i priznatih majstora kuvarstva. U bliskoj budućnosti KFS će nastaviti sa ovakvim radionicama i nada se u “normalnoj” atmosferi većim brojem prisutnih.