March 20, 2025
Specijalizovani komiteti WorldChefsa igraju ključnu ulogu u oblikovanju budućnosti gastronomije kroz humanitarne projekte, očuvanje kulturnog nasleđa, edukaciju mladih i podizanje svesti o izbalansiranoj ishrani. Biti deo […]
March 20, 2025
Na prestižnom takmičenju Global Chefs Challenge Semi-Finals & Grand Prix u Riminiju (16-18. februar), Kulinarska federacija Srbije (KFS) osvojila je četiri medalje u isto toliko kategorija, […]
March 20, 2025
Za kraj prazničnog januara, predstavnici Kulinarske federacije Srbije obradovali su korisnike novosadskog Svratišta za decu i mlade podelom svetosavskih paketića! U saradnji sa članovima Kulinarske asocijacije […]
December 24, 2024
Na zatvaranju ovogodišnjeg WORLDCHEFS Kongresa, naš kolega Đorđe Kostić, počasni predsednik Asocijacije šefova kuvara Srbije, osnivač i član Upravnog odbora Kulinarske federacije Srbije, postao je prvi […]
October 28, 2024
Na održanom velikom finalu Global Chefs Challenge u Singapuru, srpski nacionalni tim, koji su činili Goran Radivojević i Saveta Bikić, ostvario je značajan uspeh osvajajući srebrnu […]
October 28, 2024
U periodu od 19. do 26. oktobra, delegacija Kulinarske federacije Srbije boravila je u Singapuru, gde je prisustvovala Svetskom kongresu u organizaciji Worldchefs-a. Ovaj događaj je […]
July 15, 2024
U Beogradu je 28.6.2024. održana promocija knjige poznatog srpskog kuvara, profesora Milivoja Miće Stojanovića. U prelepom ambijentu restorana Mićina kujna uz prisustvo velikog broja gostiju iz […]
May 29, 2024
U periodu od 15. do 17. maja u Baku, u Azerbejdžanu, održao se poljoprivredni sajam (https://interfood.az/) i 4. Nacionalno gastronomsko takmičenje sa Kontinentalnim karakterom. Asocijacija šefova […]
May 29, 2024
U nedelju, 12. maja 2024. godine, održana je Redovna skupština Kulinarske federacije Srbije sa osnivačima Asocijacija šefova kuvara Srbije i Kulinarske asocijacije Srbije. Ove godine Skupština […]
May 12, 2024
U saradnji sa Svetskom asocijacijom društava kuvara (Worldchefs – Gold Shah – Inter Food Expo 2024 – WORLDCHEFS) i Azerbejdžanskom asocijacijom kulinarskih specijalista (ACSA – Home […]
May 12, 2024
Gastronomski vodič „Gault&Millau“ u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije na svečanoj ceremoniji, odrzanoj 24. aprila, u hotelu „Hayatt Regency“ u Beogradu, proglasio je vrhunske restorane i […]
March 6, 2024
Od 13. do 15. februara 2024. godine, kolega i član Danijel Zlatković, Svetki šampion u pravljenju pizza, u kategorijama Pinsa alla Romana, Pala alla Romana i […]